Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Pilates- jatkoryhmät:

ma klo 16.15 ja 17.30

               ja

         to klo 7.45

             sekä

 Lihaskunto-tasapainoryhmä:    tiistaisin klo 14.00

 

Lapsineurologinen fysioterapia

on keskos-, CP-, liikunta- ja kehitysvammaisten lasten kuntotusta. Keskushermoston vaurio vammauttaa lapsen sensomotorista, älyllistä, sosiaalista ja tunne-elämän kehitystä. NDT -neurodevelopemental therapyn (keskushermoston kehitykseen perustuva) periaatteena on oikeiden liikemallien ja perusliikkumisen kokemisen ja hallinnan harjoittelu.

 

Neuvolaikäisten lasten fysioterapia on lapsen sensomotorisen kehityksen sekä liikunnallisten taitojen arviointia. Fysioterapian tavoitteena on mahdollisttaa ikätasoa vastaavien taitojen kehittyminen ja hallinta.

 

Terapiassa analysoidaan tarkasti eri ikäisten ja eri kehitystasolla olevien lasten liikemallit ja valmistetaan lasta systemaattisesti toiminnallisa taitoja varten leikin, tarkoituksenmukaisen ympäristön sekä välineistön avulla. Normaali toiminta tehdään mahdolliseksi ja tarpeelliseksi sekä hankitaan henkilökohtaiset apuvälineet.

 

Terapia on lapsen, vanhempien, hoitajan, päiväkodin henkilöstön, koulun lääkärin sekä eri terapeuttien välistä yhteistyötä.