Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

  1.  e-passi liikuntaan ja
  2. e-hyvinvointipassi käy hierontaan ja fysioterapiaan!

Pilates maanantaisin

klo 16.15 - 17.15

Lihaskunto- ja tasapainoryhmä

tiistaisin klo 14.00 - 15.00

 

Lapsineurologinen fysioterapia

on keskos-, CP-, liikunta- ja kehitysvammaisten lasten kuntotusta. Keskushermoston vaurio vammauttaa lapsen sensomotorista, älyllistä, sosiaalista ja tunne-elämän kehitystä. NDT -neurodevelopemental therapyn (keskushermoston kehitykseen perustuva) periaatteena on oikeiden liikemallien ja perusliikkumisen kokemisen ja hallinnan harjoittelu.

 

Neuvolaikäisten lasten fysioterapia on lapsen sensomotorisen kehityksen sekä liikunnallisten taitojen arviointia. Fysioterapian tavoitteena on mahdollisttaa ikätasoa vastaavien taitojen kehittyminen ja hallinta.

 

Terapiassa analysoidaan tarkasti eri ikäisten ja eri kehitystasolla olevien lasten liikemallit ja valmistetaan lasta systemaattisesti toiminnallisa taitoja varten leikin, tarkoituksenmukaisen ympäristön sekä välineistön avulla. Normaali toiminta tehdään mahdolliseksi ja tarpeelliseksi sekä hankitaan henkilökohtaiset apuvälineet.

 

Terapia on lapsen, vanhempien, hoitajan, päiväkodin henkilöstön, koulun lääkärin sekä eri terapeuttien välistä yhteistyötä.