Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Pilates- jatkoryhmät:

tämän vuoden puolella vielä

18.12. klo 16.15 ja 17.30

                  ja

19.12. klo 7.45

 

Vuosi 2018 aloitus:

ma 8.1. klo 16.15 ja 17.30

                 ja

to 11.1. klo 7.45

 

  Lihaskunto-tasapain 2017:

ti 12.12. klo 14.00

 

2018 aloitus:

ti 2.1.2018 klo 14.00

 

 

 

 

Ja useat muut liikunta- ja kulttuurisetelit että kortit. Setelit ja kortit käyvät Pilatekseen ja kuntosalille.

Tule-fysioterapia

Tule- ja liikuntaelinsairaudet (Tules) ovat suurin työkyvyttömyyttä ja kipua aiheuttava sairausryhmä Suomessa. Arviolta 40 % yli 30-vuotiaista henkilöistä (n. miljoonalla suomalaisella) on jokin kroooninen Tule-sairaus. Näistä henkilöistä yli puolelle aiheutuu toiminnalista haittaa. Tule-sairaudet vaikuttavat näin ollen merkittävästi työssä käymiseen lisäten työstä poissaoloja.

 

Sairauksien ehkäisyssä olemme jokainen vastuussa omasta kehostamme. Kun tunnistamme riskitekijät (liikapanino, vähäinen liikunta ja tupakointi), voimme vaikuttaa myös niihin. Työ- ja nukkimisergonomia tarvitsevat myös erityishuomiota Tules- sairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa.

 

Yleisemmin Medifysin hoitoon hakeudutaan alaselän, niska-hartiaseudun, olkapään ja polven vaivan vuoksi. Myös hyvänlaatuinen asentohuimaus ja päänsärky ovat yleisiä hoitoonhakeutumissyitä. Päätetyöskentelyn lisäännyttyä koko yläraajan kipuoireita on alkanut esiintyä paljon.

 

Medifysin fysioterapeuteilla on laaja osaaminen ja laaja valikoima eri "työkaluja" ja hoitomenetelmiä erilaisten Tules-ongelmien hoitoon. Asiakkaan oma osallistuminen hoidon suunnitteluun ja toteutukseen on merkittävässä osassa hoitoprosessia.