Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

  1.  e-passi liikuntaan ja
  2. e-hyvinvointipassi käy hierontaan ja fysioterapiaan!

Pilates maanantaisin

klo 16.15 - 17.15

Lihaskunto- ja tasapainoryhmä

tiistaisin klo 14.00 - 15.00

 

Tule-fysioterapia

Tule- ja liikuntaelinsairaudet (Tules) ovat suurin työkyvyttömyyttä ja kipua aiheuttava sairausryhmä Suomessa. Arviolta 40 % yli 30-vuotiaista henkilöistä (n. miljoonalla suomalaisella) on jokin kroooninen Tule-sairaus. Näistä henkilöistä yli puolelle aiheutuu toiminnalista haittaa. Tule-sairaudet vaikuttavat näin ollen merkittävästi työssä käymiseen lisäten työstä poissaoloja.

 

Sairauksien ehkäisyssä olemme jokainen vastuussa omasta kehostamme. Kun tunnistamme riskitekijät (liikapanino, vähäinen liikunta ja tupakointi), voimme vaikuttaa myös niihin. Työ- ja nukkimisergonomia tarvitsevat myös erityishuomiota Tules- sairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa.

 

Yleisemmin Medifysin hoitoon hakeudutaan alaselän, niska-hartiaseudun, olkapään ja polven vaivan vuoksi. Myös hyvänlaatuinen asentohuimaus ja päänsärky ovat yleisiä hoitoonhakeutumissyitä. Päätetyöskentelyn lisäännyttyä koko yläraajan kipuoireita on alkanut esiintyä paljon.

 

Medifysin fysioterapeuteilla on laaja osaaminen ja laaja valikoima eri "työkaluja" ja hoitomenetelmiä erilaisten Tules-ongelmien hoitoon. Asiakkaan oma osallistuminen hoidon suunnitteluun ja toteutukseen on merkittävässä osassa hoitoprosessia.