Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

e-hyvinvointipassi  käy hierontaan ja fysioterapiaan!

 

 

-------------------------------

Liikuntaryhmät alkavat!

Pilates

maanantai 3.9. alkaen

klo 16.15 ja 17.30 ja

torstai 6.9. alkaen

klo 7.45

Ilmoittaudu mukaan

 

Lihaskunto- ja tasapaino

tiistaisin 4.9. alkaen

klo 14.00

 

 

  Coronaria Medifys

on monipuolisia fysioterapiapalveluita tuottava yritys, jonka henkilöstöllä on laaja ja korkealaatuinen koulutus. Monipuolisesta ja tasokkaasta osaamisesta huolehditaan jatkuvalla kouluttautumisella. Yritys on myös palkittu kahdella palveluyrityksten laatupalkinnolla.

Yrityksen ovat perustaneet fysioterapeutit Tuula Nissinen ja Pirjo Nyyssönen vuonna 1981 nimellä Varkauden Lääkintävoimistelu. Nimi muutettiin vuonna 1997 Varkauden Medifys Oy:ksi. Yritys on tuki- ja liikuntaelin- (TULE) ja neurologisiin sairauksiin erikoistunut hoitolaitos, jossa työskentelee 10 fysioterapeuttia ja kaksi vastaanottosihteeriä sekä osa-aikaisena fysioterapeutti-ratsastusterapeutti. Forumin liiketiloissa sijaitsevan yrityksen toimitilassa on kuusi hoitohuonetta / kahdeksan hoitopaikkaa, kuntosali, sauna- ja pukutilat sekä kuntoutusyksikkö ajanmukaisine varusteineen. Medifysin terapeutit tekevät kotikäyntejä. Käytösssä on ulkopuolisia tiloja fysioterapian monipuolistamiseksi mm. ratsastusterapiaan ja vesiterapiaan.

Yrityksen tehtävänä on tuottaa tuloksellisia, korkeatasoistia ja laadukkaita fysioterapiapalveluita. Yritys toimii hyvän palvelun periaatteita noudattaen. Varkauden Medifys Oy:n tärkeimpänä päämäränä ovat tyytyväiset asiakkaat. Koko henkilöstö on sitoutunut palveluhenkiseen ja vastuulliseen toimintaan.

Varkauden Medifysissä on panostettu 1990-luvun puolivälistä lähtien jatkuvaan laadun kehittämiseen ja toimivaan laadunhallintajärjestelmään. Tunnustuksena laadunkehitystyöstä yritys sai vuonna 1999 valtakunnallisen Suomen Fysioterapialiiton laatupalkinnon sekä Keski-Savon palveluyritysten laatupalkinnon.

Yrityksen kaikki fysioterapeutit ovat saaneet runsaasti lisäkoulutusta sekä neurologisten että TULE-sairauksien tutkimiseen ja hoitoon. Lisäksi jokaisella on oma erikoisosaamisalueensa, johon hänellä on laaja täydennyskoulutus. Ajan hengessä henkilöstö pysyy jatkuvalla ja monipuolisella kouluttautumisella, johon kuuluu tieteelliseen näyttöön perustuvat hoitomenetelmät. Parin viime vuoden aikana kaikille fysioterapeuteillemme olemme järjestäneet tilauskursseina mm. Kinetic Control -kurssit, joissa keskitytään liikkeen ja liikesuunnan hallintaan. Uusimpana on tulossa Maitland- konsepti, jonka opiskelussa on yksi terapeutti.

 Varkauden Medifys Oy osaksi Coronaria Contextia Oy:tä 1.3.2018 lähtien ja uusi nimemme on Coronaria Medifys.

Opiskelijat

Olemme ottaneet fysioterapiaopiskelijoita harjoittelujaksoille, yhden syyslukukaudella ja yhden kevätlukukaudella.

Jatkuvan oman kouluttautumisemme kautta pystymme tarjoamaan opiskelijoille hyvät lapsi- ja aikuisneurologiset sekä tuki- ja liikutaelin fysioterapian jaksot.

 Olemme ottaneet harjoittelujaksoille opiskelun loppuvaiheessa olevia opiskelijoita olevia, joilla perustiedot ovat jo hallinnassa. Harjoittelujaksoilla pyrimme luomaan opiskelijalle mahdollisimman käytännönläheisen, avoimen tavan oppia ja toimia.